Társoldalunk:

Ember feletti teljesítmény - kell ennél jobb motiváció szerdára?

2017.07.19. 08:29

Nagy szavak helyett teljesítményével próbálja ösztönözni az embereket és saját magát is Zack Ruhl. A texasi születésű, 26 éves fiatalember combcsontok nélkül, születési rendellenességgel jött világra. Többi lábcsontja is annyira törékeny volt, hogy kétéves korában mindkét lábát amputálni kellett. Egész életét tolószékben töltötte, ennek ellenére a világ egyik legismertebb testépítője és crossfit edzője lett belőle. 

A labdarúgás iránti elkötelezettsége részeként - igen, erről ír saját honlapján - a gimnáziumban kezdte el a súlyzós edzéseket. Első pillanatra beleszeretett a fitneszbe, aminek köszönhetően többé nem nézett vissza, csak előre figyelt, és érezte, hogy napról napra erősebbé válik.

"Néhány év után megnyithattam termemet, ahol csak személyi edzők dolgoznak. A crossfittel egy éve ismerkedtem meg, és azonnal tudtam, hogy dolgom van vele. Ha olyan gyakorlatokkal találkoztam, amiket a testi adottságaim miatt nem tudtam elvégezni, módosítottam rajtuk, hogy illeszkedjen a programomba"

- meséli magáról az amerikai sportoló. 

Minden szavánál többet mondanak elképesztő teljesítményéről készült videói.

10 min emom 1- 10 stability push ups 2- 5 muscle ups @per4max

Zack Ruhl (@pitbullruhl) által megosztott bejegyzés,

Néhány perces videói mindenkit lenyűgöznek, a kommentek között egymást érik a méltató üzenetek, követői példaképnek tartják az elképesztően erős fiatalembert.