Társoldalunk:

Floyd-papa biztos benne, hogy 64 évesen is elverné McGregort

2017.08.07. 10:33

Floyd Mayweather Jr. édesapja, aki egyben az edzője is, Floyd Sr. nincs túlzottan elájulva az UFC bajnok Conor McGregor képességeitől, aki augusztus 26-án próbálja majd meg elrondítani a veretlen amerikai bokszoló mérlegét.

A 64 esztendős Mayweather Sr. elsősorban fia felkészítéséért felel, ám ő úgy gondolja, még neki sem okozna problémát, ha egy ökölvívó meccsen kellene bizonyítania az ír harcos ellen:

"Pontosan elmondtam McGregornak, hogy mit tennék vele. Egy 200 fontos szellemileg alulbútorozott szerencsétlen ez az alak, nem más, de én szívesen levenném róla ezt a 200 fontot" - írja a profiboksz.hu.Megmondtam ezt neki is: 27 éves vagy, én 64, de simán csomót kötök a kezeidre, azt sem látnád, hogy honnan kapod a pofont."

Floyd Mayweather Sr. szerint még ő is elverné Conor McGregortForrás: profiboksz.hu

"Ne is foglalkozz Floyddal, mert a szart is kiverem belőled, ha ideállsz elém. Conor hozzám sem tudna érni, nekem elhihetik."

"Még mindig tökéletesen tudom azt a kagyló fedezéket, amit az edzőm tanított nekem. Tőlem üthetne annyit, amennyit akarna, és megküldhetné olyan erővel, ahogy csak telik tőle, úgysem tudna pontosan betalálni. Floyd is meg fogja enni reggelire, aztán utána jöhet majd ide az öreghez óbégatni."