Gigabulival búcsúzik a masters vb

100+ férfi szinkron 3 méteres műugrás a FINA Masters VB-n, FINA2017, Vizes VB
100+ férfi szinkron 3 méteres műugrás a FINA Masters VB-n 2017 augusztus 12-én
Vágólapra másolva!
Világraszóló parádéval ér véget hétvégén a 17. FINA Masters Világbajnokság. A minden idők legjobb vizes vb-je utáni rendezvény nemzeti ünnepünkön, augusztus 20-án zárul hivatalosan, nem akármilyen műsorral.  

Aki lemaradt volna Kásás Tamásék parádés szerepléséről a 17. FINA Masters Világbajnokság vízilabda tornáján, vagy Drávucz Ritáék meccseit nézné újra, az hamarosan megteheti mindezt.

Az olimpiai bajnokokból álló Millenium vízilabdacsapat minden meccsén tele volt a Hajós Alfréd uszoda Forrás: MTI/Czagány Balázs

A Margitszigeti Atlétikai Centrumban lesz a záróünnepség augusztus 20-án, este hét órától. A színpadon a kivetítőkön felidézik a szervezők a masters vb legszebb pillanatait, mint például Kemény Dénes örömét a Millenium világbajnoki győzelme után.

Vagy például a száz kiló fölöttiek szinkronugrása:

A férfi három méteres szinkronugrás 100+ súlycsoportja is tartogatott emlékezetes pillanatokat Fotó: Szabó Gábor - Origo

A masters vb alatt Budapesten és Balatonfüreden több mint 12 ezer regisztrált résztvevő, majdnem 10 ezer sportoló vett részt a különböző versenyeken, amelyek felejthetetlen fesztiválhangulatban teltek. Hasonló élményben lehet része annak, aki ott lesz a záróünnepségen, melyen

20 órától a Talamba ütősegyüttes ad élő koncertet, majd azt estét a sokszínű zenei repertoárral rendelkező, Garamy Funky Staff koncertje zárja.

Az este műsorvezetője Gundel Takács Gábor lesz. A koncertek után lézershowt is láthatnak a nézők, és úgy időzítették a programokat, hogy minden befejeződjön a 21 órakor kezdődő, augusztus 20-i tűzijátékig, ami a szurkolói zóna óriáskivetítőjén is látható lesz.

Amilyen látványos volt az eleje, olyan felejthetetlen lesz a vége is: