US Open: svájci feladat után élheti át újra pályafutása meccsét Babos

Babos Tímea USTA
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 03: Timea Babos of Hungary returns a shot to Simona Halep of Romania during her third round Women's Singles match on Day Six of the 2016 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on September 3, 2016 in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City. Mike Hewitt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Babos Tímea és Fucsovics Márton sorsolása is kedvezőnek nevezhető a hétfőn kezdődő US Open főtábláján. Legalábbis az első fordulóra gondolva. Babos Tímea a 24 éves Viktorija Golubic ellen kezd a 64 közé kerülésért, ha nyer, akkor Simona Halep, vagy Marija Sarapova jöhet. Fucsovics Márton ellenfele a selejtezőből érkezik, amennyiben sikerrel veszi az első akadályt a magyar, akkor Albert Ramos-Vinolas várhat rá.

A New Yorkban péntek délután megtartott sorsolás után Babos Tímea mosolyogva mesélte, hogy nagyon szereti ezt a Grand Slamet és a várost is. Jól érzi magát, kellemes emlékek fűzik a helyszínhez, tavaly jól ment neki itt a játék. Úgy érzi,

egyre jobban teniszezett az elmúlt hetekben, nyert fontos meccseket, ezért várja, hogy újra pályára léphessen.

US Open: Babos Tímea a továbbjutása esetén visszavághat Simona Halepnek Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Hewitt

Visszaemlékezve, ma is úgy gondolja, hogy élete egyik legjobb meccsét játszotta tavaly Halep ellen, a világ legnagyobb teniszstadionjában.

Bízik benne, hogy az idén is lesz lehetősége az Arthur Ashe stadionban teniszezni, de egyelőre csak a Golubic elleni találkozóra koncentrál.