Vágólapra másolva!
2017. október 23-án újabb világszínvonalú bemutatóval folytatódik a Magyar Snooker Gála. Ezúttal a sznúker-sport két legendás nemzetközi sztárját sikerült a szervezőknek Budapestre invitálni, akik – a márciusi első teltházas Gálához hasonlóan – garantáltan fantasztikus hangulatot varázsolnak majd a hazai rajongóknak a helyszínen és a Sport TV nézőinek egyaránt. Alább a gála szervezőinek sajtóközleménye olvasható.

A Gerevich Aladár Sportcsarnokban a sportág legendái találkoznak, hiszen a sznúker egyik ikonikus alakja,

a hatszoros világbajnok Steve Davis fog asztalhoz állni, ellenfele pedig a kétszeres világbajnok, walesi Mark Williams lesz.

A mérkőzéseket a világ legismertebb női játékvezetője, Michaela Tabb vezeti, aki már két világbajnoki döntőben is szerepelt. Mindkét előadás házigazdája Gundel Takács Gábor lesz.

Az októberi Gálán ismét két showműsort adnak a sztárok a hazai rajongóknak. A délutáni és az esti előadáson a professzionális játékosok egymással mérkőznek majd meg, de az eseményt magyar tehetségek részvétele is színesíti. Fenyvesi Zsolt, ötszörös magyar bajnok és Révész Bulcsú, a mindössze 10 éves hazai szupertehetség egy különleges páros meccset játszik majd a két világklasszissal:

Mark Zsolttal, Steve pedig Bulcsúval alkot majd egy párt, és váltott lökésekkel kellvalamelyik duónak a győzelmet kiharcolnia.

Így egy dolog biztos: lesz magyar győztese a párharcnak.

Mark Williams, kétszeres sznúker-világbajnok Forrás: news.xinhuanet.com

Végezetül, mindkét program igazi csemegéjét Steve Davis zseniális trükklökés-bemutatója jelenti majd, amelyen a közönség lelkes közreműködésére is számítunk. Steve Davis 25 évvel ezelőtt, 1992-ben járt már Magyarországon, és egy sznúker-klub megnyitóján sikerült egy maximumot, azaz 147-es break-et löknie. Ennek a bravúrnak a megismétlése lenne az igazi jubileumi ráadás a hazai közönség és a Sport TV nézői számára.

További információ: www.snookergala.hu
Jegyvásárlás: https://www.jegymester.hu/hun/Production/53298/II-Magyar-Snooker-Gala

Címlapi kép: Steve Davis sznúker-legenda