Társoldalunk:

Orbán Viktor a nemzetközi judo-szövetség elnökével tárgyalt

2017.12.19. 15:23

A judo magyarországi sportágfejlesztési stratégiájáról és az utánpótlás-nevelés fontosságáról is tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Marius Vizer, a Nemzetközi Cselgáncsszövetség (IJF) elnöke kedden délután az Országházban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

A magyar miniszterelnök munkaebéden fogadta a sportvezetőt, aki rendkívül elégedetten nyilatkozott az augusztusi budapesti cselgáncs-világbajnokságról - tette hozzá.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök kezet fog Marius Vizerrel, a Nemzetközi Cselgáncsszövetség (IJF) elnökével az Országházban 2017. december 19-én. A judo magyarországi sportágfejlesztési stratégiájáról és az utánpótlás-nevelés fontosságáról is tárgyalt egymással Orbán Viktor és Marius Vizer a Parlamentben. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár GergelyForrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely

A megbeszélésen Orbán Viktor kifejtette: Budapest nemzetközi sportváros; az eddigi tapasztalatok és visszajelzések alapján Magyarország sikerrel pályázhat újabb világszintű sportesemények megrendezésére.