Vágólapra másolva!
Az Iron Aquatics péntek délelőtt edzésvideót adott ki, amelyben megszólal Shane Tusup is. Az amerikai tréner a programról és a fiatal úszókról beszélt, a válságba jutott házasságukról nem ejtett szót. A felesége, Hosszú Katinka a felvételek tanúsága szerint nem volt a helyszínen.

A Learn to Swim-program legügyesebbjei nagy feladat előtt álltak, az Iron Aquatics edzői stábjának próbálták bizonyítani, versenyző is válhat belőlük. Ennek apropóján készített edzésvideót a klub kommunikációs stábja.

A felvételen Tusup mosolygósan nyilatkozik:

„Meglepődtem, hogy milyen ügyesek voltak. Edzőként az ember ilyenkor izgul, mert a saját oktatóink is vizsgáznak ilyenkor abból, hogy mit tudnak nekünk átadni. Megnéztünk pár órát, most azok vizsgáztak előttünk, akikről ők úgy gondolták, hogy helyük lehet a csapatban."

Shane Tusup megszólalt Forrás: AFP/Christophe Simon

– mondta Shane Tusup, aki a feleségéről nem beszélt.

A háromszoros olimpiai bajnok úszó Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup kapcsolata továbbra is hullámvölgyben van. A Blikk úgy tudja, hogy egyelőre egy

hotelban lakik Budapesten a magyar világklasszis.

Tusup miatt már az uszodát is kerüli Hosszú Katinka

Habár már Budapesten tartózkodik Hosszú Katinka, minden jel arról árulkodik, hogy nem költözött vissza férjéhez. A Bors a Duna Arénánál várta a háromszoros olimpiai bajnok úszót és edző-férjét, de csak utóbbi érkezett meg. A Blikk szerint már december 27-én meg kellett volna kezdeniük a közös munkát, ám minden másképpen alakult.