Odavan a világ a magyar rocker műkorcsolyázóért

2018.02.21. 10:28

Tele vannak a közösségi oldalak a Tóth Ivett produkcióját méltató bejegyzésekkel. A 19 éves magyar műkorcsolyázó megtörte a sportági hagyományokat, és igazán vagány, pörgős koreográfiát mutatott be, az AC/DC Black in Black és a Thunderstruck című számára. Néhányan persze most is fanyalognak.

Az NBC kommentátorpárosának, Tara Lipinskynek és Johnny Weirnek kifejezetten nem tetszett a formabontó előadás, de a netes felhasználók egyként álltak ki Tóth Ivett mellett.

A sportoló 53.22 pontot kapott a bíráktól, ezzel 23.-ként jutott tovább a rövidprogramból a pénteki kűrbe. A rockervilág imádja a lányt és a produkcióját, csak úgy záporoznak a metálvillák és az elismerő szavak például a Twitteren.

Tóth Ivett az AC/DC ausztrál rockzenekar szólógitárosát, Angus Youngot ábrázoló mellényben és bőrhatású nadrágban mutatta be szabadprogramjátForrás: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics

 A tévés szakújságírókkal szemben a The New York Times sportújságírója egyenesen az új kedvencének nevezte Tóth Ivettet, aki szerinte ájulás szélére kergette az idősebb bírákat.

Thunder Levin író szerint az NBC-nek ki kellene rúgnia a két kommentátort, akik egyenesen lehúzták a magyar műkorcsolyázó produkcióját. 

Ez a lány frissességet hozott a sportágba, a kommentátorotok meg egyszerűen egy seggfej" - írta a Twitteren a tévécsatornának címezve szavait.

A tévés Jerry Steffen azt twittelte, hogy a szakkommentátor a dalszöveg miatt nem szerette az AC/DC zenéjét, pedig Tóth Ivett előadásával szétszedte a házat.

"Izgalmas volt, egyedi és élvezetes! Gyerünk, kicsi lány!"

A zenekedvelők - főleg a rockerek - egyenesen odavannak Tóth Ivett szegecses mellényéért, aminek a hátán az AC/DC gitárosa, Angus Young látható a legendás pózban. 

Tóth Ivett a jégenForrás: AFP/Mladen Antonov

Reméljük, a rengeteg elismerő bejegyzés még nagyobb erőt ad Tóth Ivettnek a pénteki kűrben.