Vágólapra másolva!
A tavalyi elődöntősök közül hárman ismét eljönnek áprilisban a budapesti 561 345 euró (176,3 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornára.

A magyar szövetség keddi tájékoztatása szerint a címvédő francia Lucas Pouille (12. a világranglistán) mellett ott lesz a Kopaszi-gáton a döntős szlovén Aljaz Bedene (43.) és az elődöntős olasz Paolo Lorenzi (55.) is.
Rajtuk kívül olyan ismert játékosok lépnek még pályára a Gazprom Hungarian Openen, mint a francia Richard Gasquet (36.), a kanadai Denis Shapovalov (44.), a bosnyák Damir Dzumhur (30.), a szerb Filip Krajinovic (38.) és az ukrán Alekszandr Dolgopolov (51.).

Magyar részről megtalálható a mezőnyben a Davis Kupa-válogatott Fucsovics Márton, Balázs Attila, Piros Zsombor és Valkusz Máté is.

A második alkalommal sorra kerülő verseny - melynek tavaly az óbudai Nemzeti Edzés Központ volt a házigazdája - ezúttal a XI. kerületben zajlik majd április 22. és 29. között. A Kopaszi-gáton rendezték tavaly szeptemberben a Davis Kupa-osztályozót, melyen

a magyar válogatott 3-1-re legyőzte az oroszokat, s ezzel 1996 után visszakerült a világcsoportba.