Elvesztette a veretlenségét a motorbalesetéből felépült bokszoló

Felix Veredjo, Antonio Lozada Jr, boksz
Verdejo elveszítette a veretlenségét
Vágólapra másolva!
A 2016-os motorbalesetét követő kihagyás után második alkalommal húzott kesztyűt a könnyűsúlyú reménység, Felix Veredjo. A mindössze 24 éves Puerto Ricó-i a Jose Carlos Ramirez-Amir Imam párosítással fémjelzett gála felvezetőjében húzott kesztyűt a jó mérlegű, ám ismeretlen mexikói Antonio Lozada Jr ellen.

Verdejo jól kezdte a meccset, de érezhető volt, hogy a fizikailag jócskán előnyben lévő Lozada nem lesz sétagalopp számára. Az 5. menetben

a mexikói egy kemény jobbkezessel megfogta Verdejót, aki innentől vérszemet kapott és nem is hagyta elúszni a lehetőséget.

Verdejo elveszítette a veretlenségét Forrás: Origo

Verdejo megszerzett előnye menetről-menetre csökkent, majd a 10. menetben az erejével teljesen elkészült Puerto Ricó-i nem tudta átvészelni Lozada támadásait és egy balostól padlót fogott. Ezt követően Verdejo megpróbált távol maradni ellenfelétől, ám

23 másodperccel a mérkőzés vége előtt a vezetőbíró úgy látta jobbnak, ha lelépteti Verdejót

- írja a profiboksz.hu.

A leállítás pillanatában a pontozólapokon Verdejo vezetett (87-84, 86-85, valamint 85-86), de az utolsó menetben elszenvedett leütéssel együtt pontozással is elbukta volna a meccset és ezzel együtt a veretlenségét is.