Évekig várt Hosszú Katinka edzőpartnere, mire lépett

Hosszú Katinka, úszás
RIO DE JANEIRO, BRAZIL - AUGUST 11: Katinka Hosszu of Hungary reacts after second Semifinal of the Women's 200m Backstroke on Day 6 of the Rio 2016 Olympic Games at the Olympic Aquatics Stadium on August 11, 2016 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Clive Rose/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Bors úgy tudja, Dudás Dániel – aki miatt Shane Tusup szerint tönkrement a házassága Hosszú Katinkával –, csak akkor lépett, amikor már romokban volt Hosszú és az amerikai kapcsolata.

A bulvárlap szerint Dudás nem az a közkedvelt típus az uszodában, hiszen viharos körülmények között távozott Kaposvárról és nevelőedzőjétől, Kovács Lászlótól 16 év után, ugyanakkor Dudás a beszámolók szerint Shane ellentéte, „érzelmes típus, és valódi támaszként állt Katinka mellett”.

Hosszú Katinka Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Clive Rose

A Bors úgy tudja, nem hirtelen fellángolt szerelemről van szó: Dudás régóta táplálhatott érzelmeket Hosszú Katinka felé.

A lap az ügyben kikérte Hevesi Kriszta, szexuálpszichológus véleményét is.

„Gyakori eset, hogy egy párkapcsolatból egy baráthoz menekül a megbántott fél. Éppen ezért nem meglepő, hogy Katinka is olyasvalaki mellett talált menedékre, aki jó ismerőse. Dani gyerekkori barátja Katinkának, ráadásul edzőpartnere is. A nehéz időkben Katinka a barátjához fordult vigaszért, tanácsért. Dani közelről látta a történéseket, testközelből élhette át a házaspár elhidegülését, így könnyebben tudott vele Katinka az otthoni problémáiról beszélgetni. Nem kellett Dani számára részleteket ecsetelni” – mondta Hevesi.