Társoldalunk:

Bacskai Balázs technikai KO-val győzött, még mindig hibátlan

2018.06.03. 08:34

Bacskai Balázs lehengerlő teljesítménnyel a harmadik menetben technikai KO-val győzött a Magyar Ring elnevezésű profi ökölvívógála főmérkőzésén szombaton Várpalotán.

Az amatőrök között Európa-bajnok, junior-világbajnok Bacskai hetedik profi mérkőzésén tízmenetes csatára készült a tapasztalt, 44. profi összecsapásán ringbe lépett venezuelai Jean Carlos Prada ellen.

A rivális kiváló mérleggel rendelkezik, eddig csupán hat veresége volt, de szombat este nem tudott méltó ellenfele lenni Bacskainak. A meccs már az első menettől egyoldalú volt, a várpalotai sportcsarnok lelátóit megtöltő bokszrajongóklátványos és nagyon meggyőző teljesítményt láthattak a magyar öklözőtől.

Bacskai Balázs technikai KO-val győzött, továbbra is makulátlan a mérlegeFotó: Polyák Attila - Origo

A mérkőzésvezető már a második felvonásban kétszer rászámolt a dél-amerikaira, aki ekkor még kihúzta a szünetig, a harmadik menetben azonban Bacskai riválisának maradék ellenállását is lerombolta, és a bíró beszüntette a mérkőzést.Bacskainak a profik között továbbra is százszázalékos a mérlege (7 mérkőzésből 7 győzelem).A többi magyar sportoló is remek boksszal szolgálta ki a publikumot, Hegyi Barnabás az első menetben kiütötte bosnyák ellenfelét, a váltósúlyú magyar bajnok Törteli Balázs a harmadik, Darmos József pedig a negyedik felvonásban győzött TKO-val, Harcsa Norbert pedig egyhangú pontozással nyert.

A Felix Promotion legközelebb szeptemberben rendez profi gálát.