Társoldalunk:

Tusup egy hónapja nem áll szóba Hosszú Katinkával

2018.06.06. 05:58

Hosszú Katinka egy hónapja nem tud beszélni férjével, Shane Tusuppal, mert nem áll szóba vele. Ezt a háromszoros olimpiai bajnoknő mondta el Budapesten azon a szülői értekezleten, amelyet az Iron Aquatics úszóklubban sportoló gyerekek szüleinek tartott kedden.

A Bors azt írta, hogy Hosszú az Egyesült Államokból érkezett Magyarországra, majd egyenesen az Iron Aqutaics úszóiskolájába ment, hogy találkozzon a szülőkkel.

Az egyik résztvevő a Borsnak elmondta, hogy a szülők legfőképp azt szerették volna megtudni, hogy Shane Tusup visszajön-e, és folytatja-e a munkát a gyerekekkel. Kérdéseikre azonban Katinka nem tudott kielégítő választ adni, ugyanis ő maga sem tudja, mi várható a férjét illetően.

Egy hónapja nem áll vele szóba Tusup

Hosszú Katinka nem csinált titkot abból, hogy Shane egy hónapja elérhetetlen számára. Sem az ő, sem a klub telefonhívásaira, üzeneteire nem reagál. Azt is elmondta, a férjén múlik minden, ő ugyanis hajlandó lenne az együttműködésre. Kész a közös munkára: az amerikai vigye a kicsikkel az edzéseket, ő pedig egy másik edzővel folytatja a felkészülést.

A szülők körében egyre nagyobb a bizonytalanság. Mi lesz a klubbal és persze a gyerekeikkel? A fejlődésük elsősorban Shane Tusupon múlik, de amióta az amerikai tréner felhagyott a munkával, megrekedtek a fejlődésben.

Miután menesztették Darren Ward edzőt, a klub csak árnyéka önmagának. Nincs normális edző, Shane több hónapja nem oktatja a kicsiket. A gyerekeink nem fejlődnek, mi is egyre türelmetlenebbek vagyunk, ráadásul látom, a srácok csalódnak példaképükben, Katinkában- fogalmazott a Borsnak az egyik apuka.

(Forrás: Bors)