Vágólapra másolva!
A Bors értesülései szerint nem kizárt, hogy Shane Tusup "elperli" Hosszú Katinka edzésprogramját, amit jórészt az amerikai tréner állított össze. Ez pedig alapjaiban változtathatná az úszóklasszis felkészülését és eredményességét is.

Hargitay András korábbi szövetségi kapitány szerint az edzésprogram Shane Tusup "szellemi terméke", Katinka pedig a szakítás, azaz a munkakapcsolat megszűnése miatt ezt hivatalosan nem használhatná. Az amerikai viszont nehezen tudná bizonyítani, hogy Katinka az általa összeállított edzéstervvel készül, főleg úgy, hogy a tréningeken nem is vesz részt.

Hosszú Katinka egyedül edz Forrás: Hosszú Katinka/Instagram

Az egykori álompár kapcsolata annyira megromlott, hogy hetek óta nem beszéltek egymással, Tusup nem válaszol Hosszú üzeneteire, a telefont sem veszi fel.

A háromszoros olimpiai bajnok azóta egyedül készül, legutóbb a Mare Nostrum sorozat első fordulójában egy arany- és egy ezüstéremmel gazdagodott. Hogy mikor nevezi meg új edzőjét, azt egyelőre nem lehet tudni, de ez valószínűleg egy új edzésprogramot fog jelenteni.