Társoldalunk:

Hosszú Katinka és Shane Tusup újraindította a válópert

2018.06.22. 14:22

A Blikk értesülései szerint a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka és amerikai edző-férje, Shane Tusup immáron hivatalosan is szeretné végleg felbontani a házasságukat. 

– Úgy tudom, Katinka kérelmezte, hogy folytassák a felfüggesztett eljárást. Az ügyvédjével nemrégiben küldték be az iratokat a bíróságra, hogy ne szüneteljen tovább a válóper – mesélte a Blikknek a házaspár egyik közeli ismerőse.

– Akár három évig is elhúzódhat egy ilyen bontóper. Ha az anyagiakról sikerül megegyezniük, akkor is eltarthat egy ideig, mire kimondják a válást. A felek nem kötelesek minden tárgyaláson részt venni, a bíró jelöli ki azokat az alkalmakat, amikor meg kell jelenniük, de a legtöbb esetben elég, ha a jogi képviselőjük van ott – ezt már dr. Szilágyi Roland ügyvéd nyilatkozta a napilapnak.

Hosszú Katinkáék újraindították a válópertForrás: MTI/Illyés Tibor

Hosszú Katinka a közösségi oldalán jelentette ki, hogy nem tudták megoldani problémáikat, Shane Tusup szintén az interneten válaszolt, állítva, az úszónő okozta kapcsolatuk válságát a félrelépésével.

„A személyes probléma az volt, hogy Katinka elárult, megcsalt az edzőpartnerével, Dudás Dániellel, ezzel pedig lerombolta a házasságunkat. Akárhogy próbálkoztam, hogy helyreállítsuk a dolgokat, az ő részéről sosem volt tapasztalható, hogy ugyanezt szeretné" – fakadt ki Tusup, aki ezután hazautazott Amerikába a családjához, s eddig nem is adott hírt magáról.