Társoldalunk:

Manny Pacquiao kiütéssel tért vissza

2018.07.15. 12:57

Mannyi Pacquiao megszerezte profi pályafutása 60. győzelmét, ugyanis magyar idő szerint vasárnap hajnalban kiütéssel legyőzte az argentin Lucas Martin Matthysse-t. A profiboksz.hu tudósítása az összecsapásról:

Közel egy évvel azt követően, hogy vitatható módon vereséget szenvedett az ausztrál Jeff Horntól, helyi idő szerint vasárnap Kuala Lumpurban lépett szorítóba Manny Pacquiao, a korábbi P4P listavezető fülöp-szigeteki bunyós a WBA reguláris váltósúlyú világbajnoki címéért szállt harcba, ellenfele pedig az övet birtokló Lucas Martin Matthysse volt. A találkozót a 39 éves Pacquiao kezdte aktívabban, az agresszív taktikára pedig csak szórványosan volt válasza argentin riválisának, aki a harmadik menetben padlóra is került.

Manny Pacquiao többször is padlóra küldte ellenfelétForrás: AFP/Mohd Rasfan

 A folytatásban nem csökkent a Pacquiao dominancia, és az ötödik, valamint a hetedik menetben is számolni kellett a 35 éves dél-amerikai bunyósra,

utóbbi esetet követően pedig a vezetőbíró le is léptette Matthysse-t (TKO). Pacquaio új rekordja: 60 győzelem (ebből 39 ko/tko), 7 vereség, 2 döntetlen. Érdekesség, hogy Pacquiao legutóbb 2009-ben, Miguel Cotto ellen aratott kiütéses győzelmet.