Vágólapra másolva!
Vélhetően élete legemlékezetesebb győzelmét aratta hétvégén a korábbi középsúlyú világbajnoki kihívó ,Curtis Stevens. A kemény öklű amerikai a Dominikai Köztársaságban lépett ringbe, a helyi Carlos Jairo Cruz ellen, akit a negyedik menetben ki is ütött. A pokol ezt követően szabadult el.

A közönség egy része helyenként műanyag székekkel felfegyverkezve a szorítóba tódult, és nekitámadt Stevensnek, csapatának, valamint a mérkőzésvezető Steve Smogernek. A csoport védekezett, és visszarohant valahogy az öltözőbe, de az őrjöngő embertömeg nem csillapodott, és oda is be akartak törni – írja a profiboksz.hu.

Tömegverekedés és lövöldözés a bokszmeccs után a Dominikai Köztársaságban Forrás: Publimetro

Ekkor néhány pisztolylövés dördült el,

aminek a hatására természetesen a legtöbben megijedtek, és a kijáratok irányba kezdtek rohanni. A hatóságoknak végül

könnygázt is be kellett vetni, hogy teljesen megfékezzék a begőzölt rajongókat.

A balhé kirobbanására nincs közvetlen magyarázat, de az árulkodó lehet, hogy a találkozóra Cruz szülővárosában került sor, illetve vélhetően a gála társpromótere is a helyi illetőségű ökölvívó volt, így valószínűleg a neki szurkoló helyieknek nem esett túl jól a bunyós KO-veresége, és ezen kaphatta fel a vizet a szurkolótábor.

Stevensnek egyébként jelenleg nincs promótere, így feltételezhetően minden jó lehetőséget megragad, hogy meccset vállaljon, sajnos ez most majdnem a testi épségébe került.