Vágólapra másolva!
Mányoki Attila augusztus 4-én, szombaton feladni kényszerült az Ír-szoros átúszására tett kísérletét – oroszlánmedúzák keresztezték az útját, és végül ez okozott kis híján tragédiát –, így egyelőre nem tudta teljesíteni a hét állomásból álló Ocean's Seven kihívást. Az úszót az ulsteri kórház intenzív osztályán kezelik, korábban kritikus állapotban volt. A sportoló a közösségi oldalán mesélte el, hogy élte meg a szörnyű pillanatokat, és hogy most milyen állapotban van.

Mányoki Attila többek között elmondta, hogy érzelmi hullámok teljes skáláját beutazta az elmúlt egy hétben. Hozzátette, hogy még mindig hihetetlen az orvosok számára, hogy túlélte az esetet, és miként regenerálódik a szervezete. Az egyikük „SpecialSuperHumannak" nevezte, míg másikuk szemében hős, mégpedig azért, hogy mennyire tud küzdeni.

Mányoki Attila kapott egy újabb esélyt az élettől Forrás: Facebook/Mányoki Attila

„Egy héttel ezelőtt ilyenkor már vízben voltam az Északi-csatornán. Az azóta eltelt 7 nap rendkívül sok mindent tartogatott számomra. Voltam erős és gyenge, vidám és szomorú. Az érzelmi hullámok teljes skáláját beutaztam. Most itt a kórházi szobámban fekve már minden lenyugodott körülöttem. ÉLEK. Kaptam egy újabb lehetőséget, hogy beteljesítsem a feladatom, a célom és a szenvedélyem. Talán hamarosan hazamehetek és csodálatos, hogy várnak otthon! Fel kell töltődnöm, mert az útnak még nincs vége."