Társoldalunk:

Babos Tímea édesapja kiakadt: Ne bántsák már a lányomat!

2018.08.22. 09:20

Nehéz időszakon megy keresztül a Grand Slam-győztes világbajnok teniszező Babos Tímea, aki úgy érzi: bármit csinál a pályán, nem jönnek az eredmények. A világranglista azonban nem ezt mutatja, ugyanis párosban ismét átvette a vezetést.

Timi apjának, Babos Csabának az fáj igazán, hogy lányát név nélkül szidják a neten, miközben nem látnak bele, mennyi szenvedés árán jutott el a legjobbak közé.

„Most, hogy hullámvölgybe került Timi, az interneten álnév alá burkolózó emberek dagadt k..vának nevezik"– panaszkodott a Borsnak Babos Csaba. „Nekik üzenném, hogy 14 százalék a testzsíraránya. Csak meg kell nézni, mennyire kockás a lányom hasa. 

Babos Csaba: ne bántsák már Timit!Forrás: debmedia.hu

Édesapja több megértést kér a lánya számára. Timinek nagyon hiányzik a párja, ezért még nehezebben viseli a kritikákat. 

„Örülnék, ha ezek a szájhősök felvállalnák magukat, és egy fórum keretében nekem és a lányomnak is elmondanák a kritikájukat. Ígérem, mindketten válaszolunk minden kérdésükre, meghallgatunk minden javaslatot, ami Timi fejlődését szolgálja."

Hozzátette, az sem esik nekik jól, hogy mindenki csak a pénzzel jön, de abba nem gondolnak bele, az életvitele mennyi kiadással jár.

Babos Tímea nehéz időszakot él átForrás: AFP/2018 Getty Images/Kevork Djansezian

„Adóznia kell, kifizetnie az edzőjét, a szállását, az utazását és az étkezését. Azok a versenyek, ahol az első fordulóban kiesik, akár veszteségesek is lehetnek" – magyarázta Babos Tímea apja.

Csaba arról is szót ejtett, a 25 éves sportolónak az okozza a legnagyobb nehézséget, hogy a bántásokat nincs kivel megosztania, hiszen egyedül van akár 6–8 hétig is, nem ölelheti át a szerelme, családja.

„Gondoljon bele! Egy fiatal lány, aki vágyik a szerelemre, a társas kapcsolatra. Végre megtalálta az igazit, erre alig látja. Kilenc hónapig úton van, a maradék három hónapot pedig tíz részletben tölti itthon. Ez párkapcsolat szempontjából roppant nehéz" – zárta az édesapa.