Társoldalunk:

A hatszoros olimpiai bajnok részegen berúgta az ajtót egy hotelben

2018.10.06. 15:20

A hatszoros olimpiai bajnok úszó, Ryan Lochte egy szállodai botrányos incidens után döbbenetes vallomást tett: a sportoló elismerte, hogy alkoholfüggő, ezért szakemberhez fordul. Lochte csütörtök hajnalban részegen jelent meg a dél-kaliforniai hotelben, ahol megszállt, ám ahelyett, hogy a beléptetőkártyájával nyitotta volna ki, egész egyszerűen berúgta az ajtót.

A biztonságiak állították le az ittas sportolót, még rendőrt is hívtak, de Lochte szerencséjére végül nem tartóztatták le – számolt be a Blikk a TMZ-re hivatkozva. 

Ryan Lochte komoly alkoholproblémákkal küzdForrás: AFP/Martin Bureau

A többszörös olimpiai bajnok ügyvédje, Jeff Ostrow a lapnak annyit mondott, hogy Lochte évek óta küzd alkoholproblémával, és tisztában van vele, hogy csak szakember segítségével győzheti le a függőségét. Ez nemcsak a családja miatt fontos, hanem azért is, hogy a 2020-as tokiói olimpián a legjobb formájában legyen.

Lochte egyébként jelenleg nem is versenyezhet, július óta 14 hónapos eltiltását tölti illegális szer használata miatt. Korábban is volt már botrányos ügye a sportolónak: 2016-ban, Brazíliában tartóztatták le, mert részegen randalírozott egy benzinkúton - akkor 10 hónapra tiltották el a versenyzéstől.