Társoldalunk:

Squashozással támogathatja a Magyar Hospice Alapítványt

2018.11.15. 17:30

2018. november 18-án nyolcadik alkalommal telik meg versenyzőkkel a Griff Club azért, hogy a fallabda szerelmesei egy igazán jó hangulatú kupán vegyenek részt. A résztvevők a sport iránti elkötelezettségük mellett egy jó ügyet is támogatnak: nevezési díjaik befizetésével teljes egészében a Magyar Hospice Alapítvány betegellátási tevékenységét segítik.

Az idei meglepetés vendég Krajcsák Márk, aki a sportág legkiemelkedőbb magyar képviselője. A többszörös magyar bajnok és világkupa győztes sportoló, aki a világranglistán is előkelő helyen szerepel, azonnal elfogadta meghívást. Bár külföldi útja miatt a játékról ezúttal lemondott, arra azonban vállalkozott, hogy a díjkiosztásban segédkezzen. A profi és amatőr squash verseny mellett, egész nap ingyenesen látogatható fitness órák, illetve idén második alkalommal teremfoci bajnokság is várja a mozgás és a sportos élet iránt érdeklődőket.

A Griff Squash & Fitness Club nyolcadszor áll az alapítvány mellé ezzel az őszi versennyel. A klub a befizetett nevezési díjak teljes összegét a szervezet számára ajánlja fel. Támogatásuk példaértékű: a versennyel hangsúlyosan hívják fel a figyelmet az alapítvány munkájának fontosságára, amely így a társadalom egy újabb rétegével ismertetheti meg tevékenységét.