Vágólapra másolva!
A Felix Promotion International november 17-i aradi gáláján nem Kispál Zoltáné lesz a főmérkőzés, de, aki szereti az őszinte, megalkuvás nélküli ökölvívást, az ne hagyja ki a kecskeméti nagyközépsúlyú harcos meccsét.

A sikeres tavaszi nagyváradi gála után visszatér Erdélybe a piacvezető magyar promóció, hogy ezúttal Aradon hozzon tető alá egy hangulatos bokszestet. Ennek összetevői: egy telt házas csarnok (ez gyakorlatilag garantált), jó bokszolók (ezzel sem lesz gond) és izgalmas, színvonalas összecsapások. Utóbbi kettőről olyan bokszolók fognak gondoskodni, mint a WBO nagyközépsúlyú Interkontinentális övéért bokszoló Kis Máté, a szórakoztató meccsek nagy mestere, Egedi Renátó és Kispál Zoltán (9 győzelem, 4 vereség).

Utóbbiról, a nagyközépsúlyú kecskeméti bunyósról ritkábban esik szó, pedig ő is ugyanolyan remekül felkészült, kőkemény harcos, mint a többiek. Ő nem a vívós boksz apostola, és ezzel aligha sértjük meg,

Kispál Zoltán a kőkemény küzdelmekben érzi magát otthon.

Adja és kapja az ütéseket, megy előre, és akár győz, akár veszít, biztos, hogy az ellenfele szurkolói is megtapsolják.

Kispál Zoltán (balra) lendületben Fotó: Szabó Gábor - Origo

Aradon a bosnyák Braniszlav Malinovics (5 győzelem, 4 vereség, 1 döntetlen) vár rá, akinek három vereséggel indult a karrierje, azóta viszont egyenesbe jött a pályája, és Kispálnak most egy felszálló ágban lévő bokszolót kellene megállítania. A kecskeméti ökölvívó legutóbb októberben lépett szorítóba, amikor K.O.-val győzte le az ugyancsak bosnyák Ismet Zericet, ennek ellenére azt mondja, az elmúlt hónapokban Szakállas Ferenc edző irányítása mellett sokat változott a bunyója:

Mindez persze nem jelenti azt, hogy ha adódik a lehetőség, akkor nem használom ki, és nem zárom le a mérkőzést egy kiütéssel. Nyugodt, de robbanékony ökölvívást szeretnék bemutatni a ringben!" – vázolta fel a találkozó forgatókönyvét Kispál Zoltán.

A közel 2500 néző befogadására alkalmas aradi Sala Polivalenta-ban sorra kerülő eseményen két nemzetközi bajnoki címmérkőzést is láthat majd a sportcsarnokba kilátogató publikum, valamint a tévénézők széles közönsége.

A helyiek kedvence, a váltósúlyú Flavius Biea (15 győzelem, 1 vereség) a IBA Interkontinentális bajnoki címért küzd,

a venezuelai Yeison González (11 győzelem, 1 vereség) ellen. A másik főmérkőzésen a szegedi Kis Máté (12 győzelem, 0 vereség, 2 döntetlen) új súlycsoportjában, nagyközépsúlyban, a WBO (Bokszvilágszervezet) interkontinentális övéért száll harcba.

Az aradi eseményen kötelek közé lép még Egedi Renató, valamint a két kiváló román bokszoló, Cezar Juratoni és David Buciuc is. A Felix Promotion International november 17-i rendezvényét Magyarországon a közszolgálati M4 Sport csatorna sugározza 21:45-ös kezdéssel, míg Romániában előreláthatólag a DigiSport közvetíti az eseményt.

További információkért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, látogassanak el a www.felixpromotion.com honlapra, valamint az exkluzív videós tartalmakért pedig csatlakozzanak az iroda Facebook-oldalához.