Társoldalunk:

Chuck Norris is feltűnhet a budapesti kyokushin Európa-bajnokságon

2018.11.20. 16:14

Legalább 25 ország közel félezer karatésának részvételével rendezik meg Budapesten pénteken és szombaton a kyokushin Európa-bajnokságot - jelentették be a szervezők az esemény keddi sajtótájékoztatóján, ahol elhangzott: nem kizárt Chuck Norris felbukkanása sem.

Az újpesti Jégpalotában zajló kontinensviadalon, amely az év legjelentősebb hazai rendezésű nemzetközi karateversenyének számít, nyolcvan magyar próbál szerencsét, és többüktől is dobogós helyezést várnak a honi szakemberek.

"Az U16-osok és a felnőttek mezőnyében is lehet kiugróan eredményes hazai kiós formagyakorlatban és küzdelemben egyaránt, de a legjobb esélyük az U21-eseknek van, e korosztályból öten-hatan is igen magasra juthatnak" - jelentette ki Kalmár Árpád főszervező, aki szerint akár 15-20 magyar medál is összejöhet a hétvégi Eb-n, s az éremtábla "elején végezhetünk".

Chuck Norris felbukkanására is van esély a budapesti kyokushin Európa-bajnokságonForrás: Origo

Az egyik legkeményebb küzdősportos irányzat kétnapos viadalát követően vasárnap rendezik meg a nagyszabású nemzetközi küzdelmi szemináriumot, ahol fél tucat meghívott külföldi, világ- és Európa-bajnok mester ad elő, bemutatva saját eredményes technikáit. A szemináriumra különleges vendéget is várnak: jó esély van rá, hogy a meghívásnak eleget téve a szakmai továbbképzésen megjelenik a világhírű harcművészből lett filmsztár, az amerikai Chuck Norris is.