Társoldalunk:

Szerelmével fotózták le Hosszú Katinkát

2018.11.27. 15:54

Miután idén májusban kiderült, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup elválnak, az is napvilágot látott, hogy amikor az Iron Lady házassága menthetetlennek bizonyult, közel került egyik csapattársához, Dudás Dániel úszóhoz, akibe bele is szeretett. A kapcsolatukról szóló híreket hivatalosan azóta sem erősítették meg, de nem is cáfolták.

Tavasz vége óta közös fotók sem készültek róluk, sem olyanok, amelyeken mindketten láthatóak. Ám most megtört a jég, és egy képen szerepel a két sportoló.

Az Instagramra nemrég kikerült egy fotó, amelyen Hosszú Katinka és Dudás Dániel is ott van. A képet Csonka András posztolta, aki a két úszó mellett Nacsa Olivérrel és annak újdonsült feleségével, Somossy Barbarával futott össze egy népszerű reggelizőhelyen. 

A bennfentesek szerint nyílt titok az uszodában, hogy együtt vannak, de a nyilvánosság előtt nem vállalják fel a szerelmüket.

„Nem láttam még, hogy kézen fogva sétálnak a medence partján, vagy nyíltan megcsókolják egymást, de még puszit sem adnak a másiknak. Mégis szikrázik körülöttük a levegő" – írta egy közeli ismerősre hivatkozva a Bors szeptemberben.