Vágólapra másolva!
A piacvezető magyar bokszvállalkozás rendezheti a Sehat Isufi-Vincent Feigenbutz WBO nagyközépsúlyú eliminátor mérkőzést.

Kedden délután egy budapesti étteremben bonyolították le a WBO (Bokszvilágszervezet) által elrendelt, Shefat Isufi – Vincent Feigenbutz nagyközépsúlyú eliminátor küzdelem rendezési jogáért kiírt versenytárgyalás („purse bid").

A két ökölvívó összecsapásának rendezési jogáért Rácz Félix Isufi menedzserével, Musa Ramadanival közösen szállt versenybe, a Sauerland Eventset képviselő Tom Dallas ellenében, s mint a helyszínen kiderült, a Rácz-Ramadani duó tette a magasabb összegű ajánlatot, így a Felix Promotion szervezheti meg az összecsapást.

Látványos, nagy összecsapás lesz Forrás: Felix Promotion

A versenytárgyalást a WBO Europe elnöke, Kovács „Kokó" István vezette.

"Először kerül Magyarországon, magyar promoter által szervezésre egy WBO eliminator mérkőzés. Ezzel még egy lépést tettünk afelé, hogy később beírhassuk magunkat a magyar profi ökölvívás történelekönyvébe" – mondta el Rácz Felix a versenytárgyalást követően.

A világbajnoki elődöntő tervezett időpontja 2019. február 22., helyszíne pedig Budapest. Az Isufi – Feigenbutz mérkőzés győztese hivatalos kihívója lesz a mexikói világbajnoknak, a makulátlan mérleggel rendelkező Gilberto Ramirez-nek (38 győzelem, 0 vereség).