A Sport Tv-re költöznek a Felix Promotion ökölvívói

2019.02.15. 13:55

Magyarország legeredményesebb profi ökölvívói a Sport Tv képernyőjén folytatják.

A piacvezető magyar menedzseriroda és a közszolgálati M4 Sport csatorna együttműködése 2014 márciusában kezdődött, és közel öt évig tartott. Ez idő alatt a magyar bokszrajongók 33 nemzetközi eseményt, ezen belül 18 WBO nemzetközi, és 24 magyar bajnoki címmérkőzést, valamint több mint 200 hivatásos összecsapást láthattak.

Olyan emlékezetes mérkőzések fűződnek ezen időszakhoz, mint például Erdei „Madár" Zsolt búcsúmérkőzése, a Bedák Zsolt – Nonito Donaire világbajnoki párharc, a régóta várt Szellő Imre–Dennis Grachev összecsapás, vagy a Bacskai-Harcsa presztízsküzdelem a magyar bajnoki övért.

Rácz Félix ezúton is köszöni az MTVA és az M4 Sport munkatársainak a támogatást és a színvonalas munkát, mellyel a magyar profi ökölvívást újra az egyéni sportágak hazai térképére helyezte.

Az iroda február 22-én, Budakalászon rendezi évadnyitó televíziós bokszgáláját, melynek programjában – többek között – három olyan ökölvívó mérkőzése is látható lesz, akiket az egyik legnagyobb profiboksz világszövetség, a WBO (Bokszvilágszervezet) a top 15-ben rangsorol.

A Kalászi Sportcsarnokban rendezendő bokszgálát már a SPORT TV fogja élőben közvetíteni.

Ajánlataink