Vágólapra másolva!
Háromszoros Európa-bajnok, kétszeres világbajnoki ezüstérmes úszó csatlakozott a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka klubjához. Az Iron Lady Facebook-oldalán jelentette be, hogy Verrasztó Dávid is csapata tagja lett.

Verrasztó Dávid 400 méteres vegyesúszásban lett háromszor is Európa legjobbja, ugyanebben a számban két világbajnoki ezüstérmet is szerzett.

Egy hét alatt ő a harmadik nagy szerzeménye Hosszú Katinka klubjának a háromszoros olimpiai bajnok holland Ranomi Kromowidjojo, és a jamaicai Alia Atkinson mellett. A Ferencváros úszója azonban, a külföldi sztárokhoz hasonlóan, nem váltott klubot, továbbra is a zöld-fehér egyesület úszója. Mint azt a klub honlapján szombaton este megjelent közlemény leszögezi, Verrasztó Dávid csak az év végi International Swimming League (ISL) eseményre szegődött Hosszú Katinka mellé.

"Év végén lesz az International Swimming League, ahol én is ott leszek Hosszú Katinka csapatában. Ennek persze örülök, de szó sincs arról, hogy elmennék a Fradiból. Egyszerűen ezen a versenyen nekünk nincs külön csapatunk, ezért indulunk Katinkáéban" – nyilatkozta a fradi.hu-nak Verrasztó Dávid.