Fucsovicsra norvég vagy kanadai ellenfél vár Miamiban

tennis Horizontal
Hungary's player Marton Fucsovics hits a return against Russia's player Daniil Medvedev during the final match of the ATP 250 Sofia Open tennis tournament in Sofia, on February 10, 2019. (Photo by NIKOLAY DOYCHINOV / AFP)
Vágólapra másolva!
Az egyaránt selejtezőből főtáblára jutott kanadai Felix Auger-Aliassime vagy a norvég Casper Ruud vár Fucsovics Mártonra a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyének második fordulójában.

A világranglistán 36., 27 éves nyíregyházi játékos a torna 29. kiemeltjeként az első fordulóban nem kell, hogy pályára lépjen, csak a második körben kapcsolódik be a küzdelmekbe.

Lehetséges ellenfelei közül

a 18 éves Auger-Aliassime 57. a világranglistán, és egy hónappal ezelőtt Rio de Janeiróban döntőt játszott. A 20 esztendős Ruud (98.) eddigi legnagyobb sikere az idei Sao Pauló-i elődöntő.

Fucsovics Márton Miamiban is menetelne Forrás: AFP/Nikolay Doychinov

Fucsovics párosban is nevezett: a cseh Roman Jebavyval közös kettőse az első fordulóban - a 32 között - a harmadik helyen kiemelt, párosban 23-szoros Grand Slam-tornagyőztes amerikai Bryan-testvérekkel találkozik.

A torna női versenyének két magyar indulója,

Stollár Fanny és Babos Tímea egyéniben a selejtezőben búcsúzott.

Párosban Babos a francia Kristina Mladenoviccsal második kiemeltként a Julia Görges, Simona Halep német, román kettőssel csap össze a nyitókörben.