Vágólapra másolva!
Komoly térdműtéten esett át nemrég Csörgő Adrienn, a WBPF világbajnok fitneszmodellje, a 2018-as Fitparádé egyik győztese. A személyi edzőként is tevékenykedő sportoló az operáció előtt azonban egy fehérneműs fotózáson vett részt, a végeredményt pedig – szerencsére – fotósa, Harza Tamás megmutatta a közönségnek. 

Íme a kép, mely legnagyobb örömünkre egy tükör előtt készült, így máris kettő van a gyönyörű modellből.

Csörgő Adriennt néhány napja megműtötték, Instagramján azt írja, bal térde elülső keresztszalagját, vagyis annak a helyét operálták meg.

„Egy új kihívás lett az életemben, a következő 12 hetem (ennyit tűztem ki magamnak) arról fog szólni, hogy megtanulva a türelmet (na ez nem velem született tulajdonság) újra lábra álljak, mi több, újra 100%-os legyek” – írja közösségi oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

➡️Miért is "lassítsunk"? ☝️ 1. Rész.☝️ - - Olyan alapvető életfunkcióink, mint a légzés, látás, hallás, vagy a járás képeszségünk vagy a jórészt velünk született beszédkészségünk annyira minden pillanatunk alkotórészei, hogy a legtermészetesebb dolognak tartjuk, ez jár nekünk. Egészen addig, amíg hirtelen nincs, vagy hirtelen valami oknál fogva "szünetel". - - ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️. Előre leszögezem, nem célom a drámai hatás keltés, nem véletlen nem posztoltam a kórházi ágyamról, pedig időm lett volna rá, egész egyszerűen más szemmel látom a világot és bízom benne általam mások is úgy látják majd. - - Egy új kihívás lett az életemben, a következő 12 hetem ( ennyit tűztem ki magamnak ) arról fog szólni, hogy megtanulva a türelmet ( na ez nem velem született tulajdonság ) újra lábra álljak, mi több, újra 100%-os legyek. - - Hétfőn a bal térdem elülső keresztszalagjának( azaz csak a helyének ) plasztika műtétén estem át, melyre már tudatosan készültem hónapok óta. ( Ez esetben a plasztika nem a szépészeti beavatkozást jelenti. ) Természetesen, mint lelki okaira rákerestem, lévén hiszem, hogy minden betegség, sérülés lelki okokra vezethető vissza, és bármennyire is a fizikai világ ( pénz, tárgyi értékek, stb ) próbálja az emberiséget maga alá gyűrni, bizony a " Lélek- Test- Szellem" ‍♀️ alkotja az Egy Egységet. - - Elkerülhetetlen volt a műtét, hiszen korlátozva lettem a fájdalom által már nem csak az edzésben, de a napi rutin mozgásokban. Márpedig , aki 6 éves kora óta élsportoló, annak a Sport legalább annyira életfunkció, mint a hallás. 20 évesen még a kézilabdás időszakomban lett egy sérülésem egy indulócselnél letapadt a lábam, a térdem viszont haladt ( volna ) tovább. Borzalmasan fájt, de röntgen után egy gyógyszeres kezeléssel elintéztek. Aki ismer tudja, hogy az azt követő 19 évem sem a láblógatásról es wellnessről szólt, (hála Istenke ), így mint egy korábbi posztomban említettem a profi és szakszerű MRI vizsgálatnak hála kiderült a műtét elengedhetetlen ha valaha még sportolni szeretnék.... Folytatás később.... @gabeszq83 ❤ @medicalpoint @szekerzo @dr.majzikerno #medicalpoint #mridiagnostics #newlife #mystory #gratitude

️udrey ️drienn Csörgő (@audreyfitnesscoach) által megosztott bejegyzés,

Mielőbbi gyógyulást kívánunk!