Társoldalunk:

Már-már gyári festésben a M1RA autói

2019.03.22. 13:39

A gyártóval kiépített szoros kapcsolatot kifejezve és a Hyundai i30 N szériát erősítve kék alapszínt kaptak a M1RA autói a TCR Európa-kupa 2019-es szezonjára. A Nagy Dániel és Luca Engstler által vezetett két Hyundai i30 N TCR-rel a bajnoki címre hajt a csapat.

Az AMTS-en (Nemzetközi Automobil és Tuningshow) mutatta be idei autóját Michelisz Norbert és Bári Dávid csapata. A M1RA az elmúlt szezonhoz hasonlóan idén is a TCR Európa-kupában áll rajthoz, ugyanúgy Hyundai i30 N TCR versenyautókkal, mint tavaly. A Hyundai Magyarország standjánál leleplezett versenyautó a korábbi fehér alapszínt elhagyva a gyártó kékjére változott, miközben megtartotta a M1RA arculatára jellemző designelemeket.

Nagy Dániel és Luca Engstler vezeti idén a magyar csapat autóitForrás: M1RA

„Büszke vagyok arra, hogy tavaly szoros kapcsolatot sikerült kialakítanunk a Hyundai Motorsporttal, és nagy elismerésnek tartom, hogy az autóinkkal idén a gyártó színvilágát képviselhetjük az Európa-kupában. Olyan arculatot szerettünk volna alkotni, amely egyrészt hűen ötvözi a Hyundai i30 N széria és a M1RA jellemzőit, másrészt lendületességével jól passzol a fiatalos csapatunkhoz, élen a 19-20 éves pilótáinkkal" – árulta el Bári Dávid, a M1RA vezetője, aki korábban kijelentette, hogy az Európa-kupa bajnoki címét veszik célba 2019-ben.

A két M1RA-s Hyundai i30 N TCR-t a világkupa tavalyi legjobb szabadkártyás versenyzője, Nagy Dániel, valamint a TCR Ázsia és TCR Malajzia német címvédője, Luca Engstler vezeti majd az Európa-kupa április 27-28-án a Hungaroringen kezdődő szezonjában. A most bemutatott külső a rajtig még bizonyos mértékben változhat a versenyzők egyéni szponzorainak megjelenítésével.