Vágólapra másolva!
Újra korábbi edzője, a francia Olivier Tauma fogja irányítani a jelenlegi legjobb magyar férfi teniszező, Fucsovics Márton felkészülését.

A 45 éves szakemberrel korábban már dolgozott együtt Fucsovics, mint azt a közösségi oldalán nyilvánosságra hozott bejelentésében írja, úgy érzi, hogy "emberileg és szakmailag is közel állunk egymáshoz, hiszem, hogy vele sikerül tovább fejlődnöm, és segít elérni a céljaimat".

Tauma egyébként is csatlakozott volna Fucsovics edzői stábjához, innentől viszont csak a magyar játékossal foglalkozik majd. Mint azt Fucsovics írja, jó érzéssel töltötte el, hogy nagyon sokan szerettek volna vele dolgozni.

A 45 éves Tauma játékosként nem ért el sikereket, az ATP honlapja szerint karrierje során a ranglista 548. helye jelentette számára a csúcsot.

Fucsovics március 8-án jelentette be, hogy szakított addigi edzőjével, Sávolt Attilával, akivel három évet dolgozott együtt, és akinek az irányításával a világ közvetlen élmezőnyébe került, egészen a világranglista 31. helyéig kapaszkodva.