Társoldalunk:

Bajban a snooker királya

2019.04.23. 08:25

A sznúker fenegyereke, az ötszörös győztes Ronnie O'Sullivan is asztalhoz lépett hétfőn a világbajnokságon, a Curcible színházban. Az angolok kedvence 5-4-es hátrányból várja a keddi folytatást az első szakasz után James Cahill ellen.

Ronnie O'Sullivan megkezdte a szereplését a szúnker-világbajnokságon, és sokkal jobban szenvedett az amatőr státuszú James Cahill ellen, mint amiben a rajongók reménykedtek. Cahill a sorsolás előtt elmondta, hogy a legszívesebben O'Sullivannel játszana, és nincs benne félsz sem az ellenfél, sem a helyszín misztikumával kapcsolatban sem.  A felek kedden 5-4-es Cahill előnyből folytatják az  a félbeszakadt összecsapást.

Szenzációs meglepetés lenne, ha Ronnie O'Sullivan az első körben búcsúzna a vb-nForrás: Imaginechina/Si nuoke - Imaginechina/Si Nuoke

Az ötszörös világbajnok legenda nem hazudtolta meg magát a torna előtt, egy hangzatos nyilatkozatban felhívta az olvasók figyelmét, hogy Stephen Hendrynek hiába van hét világbajnoki címe, minden egyéb rekord az ő nevéhez fűződik.