Szuperhősként hajolt el az ütések elől a világbajnok Saul Alvarez - videó

BOX_ALVAREZ BOX,BOXEO,CANELO,ALVAREZ,SAUL,TECATE
(L-R) Saúl -CANELO- ÁLVAREZ (MEX) vs Daniel JACOBS (USA) during the box fight - WBC - WBA - IBF - RING MIDDLEWEIGHT TITLES, 12 ROUNS, at the T-MOBILE Arena, Las Vegas, Nevada, United States, on May 4, 2019 <br><br> (I-D), Saúl -CANELO- ÁLVAREZ (MEX) vs Daniel JACOBS (USA) durante la pelea de Box - WBC - WBA - IBF - RING MIDDLEWEIGHT TITLES, 12 ROUNS, en el T-MOBILE Arena, Las Vegas, Nevada, Estados Unidos, el 04 de Mayo de 2019.
Vágólapra másolva!
Vasárnap hajnalban csapott össze Las Vegasban a WBA és a WBC középsúlyú világbajnok mexikói Saul „Canelo” Alvarez, illetve az IBF világelső amerikai Daniel Jacobs.

Jacobs kiélezett csatára késztette a találkozó favoritjának tartott Alvarezt, azonban a mexikói klasszis a mérkőzés nagy részében kézben tudta tartani a szorítóban zajló eseményeket. Canelo a belharcokból láthatón jobban jött ki, és hiába indított sok ütést Jacobs, ezek nagy részét Alvarez levédte.

Így hajolt el az ütések elől Alvarez:

A hullámzó, nehezebben pontozható menetekkel is fűszerezett ütközet 9. felvonásában Jacobs látványosan eltalálta egy balhoroggal Alvarezt, a WBA-WBC világelső azonban meg sem rezzent az nagy erejű bombától, és gond nélkül lehozta a hátra lévő perceket.

A 12., záró etapot követően mindhárom döntnök szorosan, de egyhangúlag a 28 éves Alvarezt látta jobbnak (115-113, 115-113, 116-112), a győztes pedig ezzel az értékes sikerrel begyűjtötte az IBF címét is, így már csak a Demetrius Andrade birtokában lévő WBO-öv hiányzik a kollekciójából ahhoz, hogy ő legyen a középsúly vitathatatlan bajnoka.

(Profiboksz.hu)