Megpofozta a bringás a nézőt, aki fellökte a Girón - videó

cycling cycling-track Horizontal
Team Astana rider Colombia's Miguel Angel Lopez, wearing the white jersey of the leader of the young rider category waits at the start in the stage seventeen of the 102nd Giro d'Italia - Tour of Italy - cycle race, 181kms from Commezzadura to Anterselva/Antholz on May 29, 2019. (Photo by Luk BENIES / AFP)
Vágólapra másolva!
A Giro d'Italia 20., utolsó előtti szakaszán nem csak a befutó tartogatott izgalmakat. 

Mint azt megírtuk, Richard Carapaz különösebb gond nélkül őrizte meg az összetettben élen állónak járó rózsaszín trikót, és még arra is volt ereje, hogy a sprinbefutóhoz közeledve felvezesse a csapattársát, Mikel Landát.

A nap legérdekesebb jelenete azonban korábban, öt kilométerrel a 194 kilométeres szakasz befutója előtt történt, amikor a legjobb fiatal bringásnak járó fehér trikót viselő kolumbiai Miguel Ángel López keveredett összetűzésbe egy szurkolóval, aki fellökte az Astana 25 éves menőjét. López szó szerint felpofozta az út szélén a figyelmetlen drukkert.

Egy kicsit még lábbal is rásegített:

A BBC beszámolója szerint nem volt szándékos az ütközés, a lelkes drukker vélhetően csak túl közel ment Lópezhez és megbillentette a kolumbiait. Az összetettben az előkelő hatodik helyen álló Lópezt akár ki is zárhatják a történtek után.