Társoldalunk:

Vívó-vb: népszerű a kampányfilm, megugrott a jegyeladás

2019.06.07. 19:49

Harmincezer "lájk" érkezett a júliusi olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokság csütörtökön bemutatott kampányfilmjére, amelyet ugyanolyan sikeresnek remél Csampa Zsolt, a hazai sportági szövetség vezetője, mint amilyennek a 2013-as, szintén Budapesten rendezett vébéé volt.

Csampa Zsolt nyilatkozott a "Kind of Magic" című kampányfilmről, amelyben az egyik főszerepet a kardozó Szatmári András, a 2017-es év egyéni világbajnoka játssza.
A két teljes éjszakán át forgatott alkotást ugyanaz a produkciós iroda készítette, amelyik a hat évvel ezelőtti vb-ét. Vermes Iván rendező a beszélgetésben kitért arra, hogy el akarták kerülni a heroizáló megközelítést, inkább a könnyedséget, szellemességet, játékosságot állították középpontba.

Csampa Zsolt a hazai világbajnoksággal kapcsolatosan nem beszélt konkrét elvárásokról, örömmel nyugtázta viszont a növekvő érdeklődést, aminek jele az is, hogy megugrott a jegyvásárlás a világbajnokságra, amelyet a BOK Csarnokban bonyolítanak le július 15. és 23. között.

Itt kaphatóak a jegyek
A szervezők a július 15-23. között megrendezésre kerülő budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokság minden döntős versenynapjára 5-6 ezer szurkolót, az eseményre összesen közel 30 ezer nézőt várnak. A jegyek az vb-re már megvásárolhatóak. A selejtezőkre a belépők egységára 1000, a döntőkre 3000-4500 forint.

A jegyeket ide kattintva tudja megvásárolni.