Kiengedték a kórházból a bokszolót, aki 300 ütést kapott a fejére

Zab Judah Open Workout GettyImageRank3 EVENT SPORT HORIZONTAL BOXING Working USA New York City Fighting Brooklyn - New York Sports Training Zab Judah Preparation Paul Malignaggi Borough - District Type Judah Brothers Gym
NEW YORK, NY - DECEMBER 04: Zab Judah works out during a training session for his upcoming fight against Paulie Malignaggi at Judah Brothers Gym on December 4, 2013 in the Brooklyn borough of New York City. Maddie Meyer/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Háromszáz ütést kapott a fejére, elvesztette a meccset, majd a kórházban kiderült, hogy agyvérzése van a 41 éves Zab Judah-nak. A korábbi kisváltósúlyú és váltósúlyú világbajnok profi ökölvívó már jobban van, ki is engedték a kórházból. 

A 41 éves sportoló Cletus Seldintől kapott ki hétvégén a New York állambeli Veronában. A meccs a 11. menetben TKO-val ért véget. A ringben még nem tűnt úgy, mintha komolyabb sérülése lenne Judah-nak, de kórházba vitték, ott kiderült, hogy agyvérzése van. Állapota gyorsan javult, hétfőn ki is engedték a kórházból.

Zab Judah brutális vereség után elhagyhatta a kórházat Forrás: AFP/2013 Getty Images/Maddie Meyer

Nem úszta meg ilyen könnyen sporttársa, Felipe Orucuta, akit a ringben kellett újraéleszteni egy mexikói meccsen, a WBC FECOMBOX nagylégsúlyú címmeccsén. Jonathan Javier Rodriguez ütötte ki durván. Orucuta fejéből vérrögöt távolítottak el, azóta mesterséges kómában tartják, kedden próbálják meg felébreszteni.