Társoldalunk:

Fury hurkának nevezte Ruizt, a mexikói meglepőt válaszolt

2019.06.24. 22:44

Manapság a boksz szerves részét képezi a trashtalk, amit néha túlzásba visznek, néha meg alig tudják megállni, hogy el ne röhögjék magukat. Tyson Fury is szereti jártatni a száját, legutóbb épp a Joshua-Ruiz meccsről nyilatkozott érdekesen - számolt be róla a profiboksz.hu.

Nekem inkább két hurka hadonászásának tűnt a dolog."Az újságírók persze rögtön megpróbáltak valami szaftos választ kihúzni az újdonsült nehézsúlyú világbajnokból, ám Andy Ruiz nem volt partner ebben:

"Ja, ha én hurka vagyok, akkor mindenki más is az. Amúgy bírom a srácot. Nem tudom, hogy az emberek azt szeretnék-e, hogy én is csúnyákat mondjak róla, de én egyszerűen nem ilyen vagyok. Amíg tisztességgel elvégzi a melót a ringben, addig megemelem a kalapom Tyson Fury előtt. És Wilder előtt is, mert mi nagyfiúk az életünket kockáztatjuk a ringben azért, hogy gondoskodni tudjunk a családunkról. Én nem az a fajta vagyok, aki a ringen kívüli dumálással próbálja felhívni magára a figyelmet, én a ringen belül teszek meg mindent, és a tetteim beszélnek helyettem."

Andy Ruiznak nincs kedve a sárdobáláshozForrás: AFP/Timothy A. Clary

Ruizt érdekli a címegyesítés, de ahhoz előbb ismét le kell győznie Joshuát.

"Most a visszavágóra akarok koncentrálni. Joshua annak itta meg a levét, hogy túlnézett rajtam, és olyanokat mondott, hogy Miután legyőztem Andyt, jöhet a Wilder elleni meccs, ahelyett, hogy rám koncentrált volna. Én most teljesen a visszavágóra akarok koncentrálni. Nem érdekel, hogy ki következik, ha nyerek, most Anthony Joshuaval kell megküzdenem, és őt kell megvernem." - mondta Ruiz.