Társoldalunk:

Vizes vb: 18. lett a magyar csapat a szinkronúszók technikai versenyében

2019.07.14. 08:11

A 18. helyen végzett a magyar csapat a szinkronúszók technikai selejtezőjében - azaz nem jutott döntőbe - vasárnap a kvangdzsui világbajnokságon.

Az Apáthy Anna, Dávid Janka, Farkas Dóra, Gács Boglárka, Hungler Szabina, Kassai Kamilla, Szabó Anna, Teravágimov Virág összeállítású együttes 75,6005 pontot kapott gyakorlatára.

Szabó Anna, Apáthy Anna, Hungler Szabina, Farkas Dóra, Kassai Kamilla, Gács Boglárka, Dávid Janka Krisztina és Teravagimov Virág (b-j) a szinkronúszás csapatversenyének technikai selejtezőjében a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 14-énForrás: MTI/Kovács Tamás

Natalija Taraszova szövetségi kapitány elmondta, összességében elégedett rendkívül fiatal csapata teljesítményével. Hozzátette, a kötelező elemek sikerültek a legjobban, ami látható a pontok megoszlásában is. A szakember megjegyezte, az év eleje óta sokat javult a taposás magassága, így a emelések is jobbak lettek.

A 23 együttest felvonultató mezőnyből az oroszok kapták a legmagasabb pontszámot (96,2253), és jutottak első helyen a 12-es döntőbe.