Születésnapjára kiütéssel lett az UFC bajnoka Stipe Miocic

UFC 241 Cormier v Miocic 2 GettyImageRank2 SPORT MARTIAL ARTS
ANAHEIM, CALIFORNIA - AUGUST 17: Stipe Miocic throws a punch at Daniel Cormier in the second round during their UFC Heavyweight Title Bout at UFC 241 at Honda Center on August 17, 2019 in Anaheim, California. Joe Scarnici/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Új nehézsúlyú világbajnokot avattak az UFC-ben: a horvát származású Stipe Miocic kemény csatában győzte le a címvédő Daniel Cormier-t. 

Az első három menetben még Daniel Cormier volt fölényben a címmeccsen, a negyedik menetben viszont a kihívó előbb sorozatos testütéseivel fárasztotta a bajnokot, majd két jobbegyenest vitt be fejre, nem csoda, hogy Cormier ekkor megrogyott. A ketrechez szorulva nem tudott védekezni, a mérkőzésvezető emiatt beszüntette a meccset.

Stipe Miocic (balra) a negyedik menetben intézte el ellenfelét Forrás: AFP/2019 Getty Images/Joe Scarnici

Egy évvel korábban Miocic volt a vesztes, most azonban ezzel a technikai KO-val alaposan visszavágott Cormiernek. Stepin Miocic bajnoki címmel ajándékozta meg magát 37. születésnapjára, amit hétfőn, vagyis augusztus 19-én ünnepel. A vesztes Cormier a meccs után azt mondta, elképzelhető, hogy ez volt az utolsó ketrecharca.