Andy Murray ismét kikapott egyesben

Western & Southern Open - Day 3 GettyImageRank3 SPORT TENNIS, Andy Murray
Andy Murray hét hónap elteltével játszott ismét egyest
Vágólapra másolva!
A korábbi világelső Andy Murray a nyitókörben kiesett az egyesült államokbeli Winston-Salemben zajló, 807 ezer dollár (236,6 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán.

A 32 éves brit játékos két szoros szettben, 2 óra 11 perc alatt maradt alul a hazai közönség előtt szereplő Tennys Sandgrennnel szemben.
Murray a januári Australian Opent követő csípőműtétje után egy hete Cincinnatiben tért vissza egyesben, és két játszmában kikapott a francia Richard Gasquet-tól. Utána a háromszoros Grand Slam-bajnok skót közölte, hogy kihagyja a jövő hétfőn kezdődő US Opent, mert egy esetleges ötszettes találkozóra még nem áll készen.
A kétszeres olimpiai bajnok - aki a 2020-as szezonra szeretne újra csúcsformába kerülni - januárban még azt mondta, hogy folyamatos fájdalmai miatt visszavonul. Akkor másodszor is kés alá feküdt a csípőjével, amivel előtte csaknem két évig bajlódott, és amelyet egy évvel korábban is megműttetett. Végül júniusban, a londoni Queen's Clubban párosban tért vissza és győzött a spanyol Feliciano López társaként.

Eredmények, 1. forduló (a 32 közé jutásért):
-------------------------------------------
Sandgren (amerikai)-Murray (brit) 7:6 (10-8), 7:5