Tusupék megkezdték a pszichés támadást Hosszú Katinka ellen?

Shane Tusup
Shane Tusup nagy bízik Szilágyi Liliánánban
Vágólapra másolva!
A jelek szerint nemcsak a medencében kezdte meg a közös munkát Hosszú Katinka korábbi edző-férje Shane Tusup és az olasz úszó, Ilaria Cusinato, hanem a közösségi médiában is hadjáratot indítottak a háromszoros olimpiai bajnok úszónő ellen - habár egyelőre burkoltan. 

Amióta kiderült, hogy golfkarrierje helyett mégis inkább az úszóedzőségre koncentrál Shane Tusup, az úszóvilág éberen figyeli az amerikai minden mozdulatát. A héten megkezdték a közös munkát az olasz sportolóval, Katinka egyik legnagyobb ellenfelével, majd a pszichés hadviselés is megkezdődött.

A riói olimpián még feleségének szurkolt, a tokióin már egyik legnagyobb ellenfelének fog Forrás: AFP/Christophe Simon

Az amerikai edző újonnan indított, Olympic Dark Horse, vagyis az Olimpiai Sötét Ló elnevezésű YouTube-csatornáján beszélt arról, hogyan indult közös munkájuk a 19 éves olasz úszóval. Habár a videóban egyetlen szóval sem említi volt feleségét, a csatorna neve árulkodó lehet: valószínűleg a 2020-as tokiói olimpián készülnek legyőzni Hosszú Katinkát.

Közben Cusinato az Instagramon mutatta meg ország-világnak, mennyire izgatott amiatt, hogy új fejezet indult az életében. A Tusup-videót az "Erre valószínűleg még nem készültetek fel" mondattal osztotta meg, majd legutóbbi fotójához az "Érzitek a véretekben azt, amit én?" kommentet fűzte, ami utalhat a nyári forróságra, de még inkább a karrierjében készülő változásokra, és legnagyobb valószínűséggel arra, hogy mindent meg fog tenni magyar ellenfele legyőzése érdekében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Can you feel it in your blood like I do? #riccio

Ilaria Cusinato (@ilariazucchero) által megosztott bejegyzés,