Vágólapra másolva!
Az úszóválogatott szövetségi kapitánya szerint Shane Tusup még egyetlen úszót sem épített fel, ezért sem aggódik az amerikai olaszországi szerepvállalása miatt.

A magyar kapitány azt mondta, hogy Shane Tusup még nem hozott fel egyetlen úszót sem a világ tetejére. Hosszú Katinka felkészülésébe akkor kapcsolódott be, amikor a magyar sportoló már világbajnok volt.

"Ha a hagyományosan erős olasz úszóiskola révén Cusinato nem tudta eddig megelőzni Hosszút, akkor szerintem nincs az a megoldás, amivel kilenc másodpercet tud javítani, ennyi ugyanis a különbség kettejük legjobb ideje között.

- mondta Sós Csaba.

A tévés beszélgetésben szó esett Kenderesi Tamás ügyéről is. Emlékezetes, hogy az úszót a koreai hatóságok az idei, júliusi világbajnokság végén szexuális zaklatással vádolták meg. Sós erre azt mondta, hogy Kenderesi esetét nem kriminalizálták, de a magyar sportoló vétkezett, amiért idehaza biztosan meg fogja kapni a büntetését.

Ne felejtsük el, hogy világklasszis versenyzőről van szó, aki Milák Kristóf mögött második az élő örökranglistán, és ha Milák ne adj' Isten megbetegedne az olimpián, akkor Kenderesi állna favoritként a rajtkőre. Persze ez nem menti fel" - mondta Sós Csaba.

A teljes beszélgetést itt lehet megtekinteni.