Rossz városba ment a sznúkeres, lemaradt a versenyről

Ronald Antonio O'Sullivan competes against Neil Robertson at semifinal of 2019 Snooker Shanghai Masters 2019 China Chinese Masters rank score Semifinal Shanghai snooker
Neil Robertson of Australia considers a shot to Ronald Antonio O'Sullivan of England at the semifinals of 2019 Snooker Shanghai Masters in Shanghai, China, 14 September 2019.
Vágólapra másolva!
Sok furcsaság történik ebben a szezonban Neil Robertsonnal.

Neil Robertson elindult a World Open elnevezésű versenyre, ahol a selejtezőben kellett volna asztalhoz lépnie. Csak éppen a "jó" Barnsley" helyett, ami Yorkshire-ben található, a "rossz" Barnsley-t állította be a navigációban, ami Gloucestershire-ben van. Telefonon volt kénytelen lemondani a mérkőzését, mert nem ért volna oda a jó városba.

Robertsonnek elég szerencsétlen szezonja van. A Riga Mastersre nem jutott el, sokadmagával egyetemben, mert törölték a Londonból induló rigai járatot. A Shanghai Mastersen gikszert követő dákóbőr hiba miatt (is) kapott ki az elődöntőben. A China Championshipen 3-1-es hátrányban adott fel egy mérkőzést, betegség miatt. Más játékosnak egész pályafutására nem jut annyi furcsaság, mint amennyi az utóbbi két és fél hónapban történt az ausztrállal.

A 2018-as szezon végén Robertson egy órási hullámvölgyből kászálódott ki, de úgy tűnik átmeneti volt csak az ausztrál jó teljesítménye.

(Hosszabbitas.hu)