Vágólapra másolva!
Meghalt egy 20 éves tornász az Egyesült Államokban, két nappal azt követően, hogy súlyos sérüléseket szenvedett, miután edzésen leesett a felemáskorlátról.

Melanie Coleman a Dél-Connectiucati Állami Egyetem (Southern Connecticut State University) tornászcsapatának harmadéves versenyzője még november 8-án péntekent szenvedett súlyos sérülést, miután az egyik edzésen egy rutingyakorlat során leesett a felemáskorlátról, számolnak be az esetről amerikai források.

Coleman helyszínen tartózkodó edzője azonnal megkezdte a sérült tornász ellátását, majd kórházba szállították, ahol két nappal később meghalt.

Mint azt Patrick Dilger, az egyetem szóvivője elmondta, Coleman elsődleges szere ugyan a gerenda volt, de rendszeresen versenyzett felemáskorláton is, azaz egyáltalán nem volt idegen számára a szer. A tragikusan végződő edzésen nem az egyetem csarnokában gyakorolt, hanem egy külső helyszínen (New Era Training Facility), amellyel 2003 óta szerződésben áll az egyetem, és elmondásuk szerint "a New Era mindig is megfelelt a legmagasabb biztonsági elvárásoknak".

A történeteket az egyetem és rendőrség is vizsgálja.