Anthony Joshuának több kihívója is akadt

Boxing Saudi Arabia - Andy Ruiz Jr vs Anthony Joshua Sports BOXING
08 December 2019, Saudi Arabia, Diriyah: Britain's professional boxer Anthony Joshua (C) celebrates defeating US-Mexican Andy Ruiz Jr (Not Pictured) in their World Heavyweight Championship contest at the Diriyah Arena. Photo: Oliver Weiken/dpa
Vágólapra másolva!
A brit öklöző szombat este visszaszerezte júniusban elvesztett öveit az Andy Ruiz Jr. elleni visszavágón Szaúd-Arábiában. A régi-új bajnok hamarosan ismét ringbe szállhat, és egyből két riválisa is bejelentkezett potenciális ellenfélként.

December 7-én Rijádban Anthony Joshua kiváló boksszal, egyhangú pontozással visszaszerezte a Boksz Világszövetség (WBA), a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF), a Boksz Világszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) bajnoki öveit. A 30 éves sportoló menedzsere, Eddie Hearn elárulta, hogy a legtöbb esélye egy Kubrat Pulev (IBF) elleni meccsnek van, ugyanakkor a WBO listáján a kihívói jogokkal rendelkező Oleksandr Usyk (korábbi cirkálósúlyú bajnok) is csatába szállna. Hearn még annyit közölt, hogy hamarosan hivatalosan is bejelentik, ki lesz a befutó.