Vágólapra másolva!
Az amerikai nehézsúlyú ökölvívó-legenda, Mike Tyson is tart Serena Williams ütéseitől. A két világsztár a teniszező edzője, a görög-francia Patrick Mouratoglou által szervezett floridai edzőtáborban találkozott.

A 23-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag edzőtáborozás közben vett bokszleckéket minden idők egyik leghíresebb bunyósától, aki maga is elképedt a Williamsben lakozó erőt látva – írja a Blikk.

„Nem szívesen futnék össze a ringben a legnagyobbal" – írta Instagram-oldalán tréfásan Tyson.

A két világsztár a teniszező edzője, a görög-francia Patrick Mouratoglou által szervezett floridai edzőtáborban találkozott. A tréner egy videót is feltöltött arról, ahogy Tyson néhány ütéskombinációt bemutat, majd Williams sorozza a deres szakállú ökölvívóikon által megtartott bokszzsákot –

a bunyós szerint „komoly erő" van az ütéseiben.

A legutóbbi GS-diadalát 2017-ben arató Serena 38 évesen is kifogástalan formában érzi magát, 2020-ban pedig szeretne visszatérni a csúcsra – s mindent meg is tesz annak érdekében, hogy a januári ausztrál nyílt teniszbajnokságon (Australian Open) beérje a valaha volt legeredményesebb női játékost, a 24 GS-címmel rendelkező ausztrál Margaret Courtot.

„Rengeteg sportoló teljesít magas szinten a negyvenes évekig, legyen szó kosárlabdáról, teniszről, futballról. Húsz esztendeje ez nem volt lehetséges,

felszerelés. Emellett jobban odafigyelünk a testünkre, sokkal fiatalabbnak érzem magam a koromnál" – mondta nemrégiben Williams.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hitting the bag with @serenawilliams at @bocaresort . She has some power #mouratogloupreseason

Mike Tyson (@miketyson) által megosztott bejegyzés,