Meglepetés ellenfele lesz a következő körben Fucsovics Mártonnak

FUCSOVICS Márton Melbourne, 2020. január 22.
Fucsovics Márton ünnepel, miután 6:4, 6:4, 6:3 arányban legyőzte az olasz Jannik Sinnert a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában 2020. január 22-én.
MTI/EPA/Roman Pilip
Melbourne, 2020. január 22. Fucsovics Márton ünnepel, miután 6:4, 6:4, 6:3 arányban legyőzte az olasz Jannik Sinnert a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában 2020. január 22-én. MTI/EPA/Roman Pilipej
Vágólapra másolva!
Meglepetésre az amerikai Tommy Paul lesz Fucsovics Márton ellenfele az Australian Open harmadik körében, ahol a tét már a nyolcaddöntőbe kerülés lesz.

Fucsovics Márton egy fiatal olasz tehetséget búcsúztatott viszonylag simán, három szettben a második fordulóban, az után, hogy az elsőben meglepetésre kiütötte a kanadai Denis Shapovalovot.

Fucsovics ellenfele a Grigor Dimitrovot kiejtő 22 éves amerikai, Tommy Paul lesz, aki tavaly a selejtezőben búcsúzott, a mostani versenyig pedig még meccset sem nyert Grand Slam-torna főtábláján.

A világranglista 80. helyén álló Paul a világbajnok, 18. kiemelt, bolgár Grigor Dimitrovot győzte le öt szettben, 4 óra 19 perc alatt, szuper tie-breaket követően. Egy biztos, Paul nem lehet majd annyira kipihent, mint Fucsovics Márton a harmadik körben.

T. Paul (amerikai)–Dimitrov (bolgár, 18.) 6:4, 7:6, 3:6, 6:7, 7:6 (10–3)

A Fucsovics-Paul meccs győztese a papírforma szerint Roger Federerrel találkozik majd a nyolcaddöntőben.