A magyar MMA-harcos csalódott, de nem adja fel

Borics Ádám
Nagy küzdő Borics Ádám, aki immár 13 profi győzelenél jár
Vágólapra másolva!
A magyar MMA-harcos, Borics Ádám január végén az első menetben vereséget szenvedett a világ második legnagyobb ketrecharcszervezetének, a Bellatornak a gáláján a korábbi világbajnok, Darrion Caldwell ellen. „A Kölyök" azóta kicsit elvonult a világ elől, de most megszólalt, és elmondta, hogy bár egy álom véget ért, de már most a következő feladatra koncentrál.

A 26 éves addig veretlen harcos élete első vereségét szenvedte el. Caldwell ellen, aki az első menet derekán földre vitte, és hátulról lefojtotta. Boricsot láthatóan nagyon megviselt a vereség, ezt most sem tagadja. Viszont esze ágában sincs feladni.

Borics Ádám nem adja fel Forrás: Borics Ádám/Insta

„Egy kicsit elvonultam a közösségi médiától, szükségem volt egy kis időre, hogy letisztázzam magamban a dolgokat. Kitisztítsam a fejem. Egy kis egyedüllét is jót tett. Nagyon szerencsés vagyok, hogy remek emberek vesznek körül. Hálás vagyok nektek, hogy ennyire mellettem vagytok. A csapatommal nagyon sokat beszélgettem. Óriási harcosok ültek le velem beszélgetni. Amitől jobb emberré váltam. Különösen hálás vagyok Kamaru Usmannak, nagyon sokat segített ebben az időszakban. Nem akarok magyarázkodni, tudom, mit rontottam el mit kell másképp csinálnom. Ezt magamban letisztáztam. Sokan nem is gondolnák, hogy milyen érzés volt ez számomra. Mintha elvesztettem volna egy szerettemet.

Igazából egy álomnak véget ért. De ez egy nagyon meghatározó pont a karrierem során. Soha nem éreztem még ezt az érzést. Ezt is meg kellett tapasztalnom. Harcos vagyok, meg se fordult egy percig se a fejemben, hogy feladom.

Egyszerűen nagyon csalódott voltam. Emberek vagyunk, hibázunk, tanulunk belőle aztán megyünk tovább. Az biztos, hogy akkora motiváció van bennem, mint még soha! Az edzéssel nem álltam le, szinten tartom magam, regenerálódom, végre itthon vagyok, tölthetek a családommal egy kis időt. De hamarosan visszatérek az USA-ba és folytatom a melót. Rengeteg erőt ad nekem az a sok szeretet, amit tőletek kapok. Köszönöm nektek" – írta Borics Ádám a közösségi oldalán.