Hihetetlen, de a koronavírus mellett is lesz ketrecharc gála Angliában

DENMARK: MMA Cage Warriors Denmark SPORT
On March 9th 2019 Europe's biggest MMA event, Cage Warriors, was held in K.B. Hallen in Copenhagen. The four Danish fighters Olympic silver medal wrestler Mark O. Madsen, Mads Burnell, Soeren Bak and Nicolas Dalby all won their fights.
Vágólapra másolva!
A Cage Warriors szervezet, ahol két súlycsoportban is világbajnoki övet szerzett Conor McGregor még az UFC karrier előtt, a könnyűsúlyút pont a felvidéki magyar harcos, Buchinger Iván ellen, a körülmények ellenére is lehozza a péntek esti gáláját Manchesterben.

A Cage Warriors 113-as eseménye különleges óvintézkedések mellett kerül megrendezésre. Már a csütörtökön is három, egymástól elszeparált mérlegelést tartottak a szervezők, mindegyiken csak meghatározott számú ember vehetett részt a fertőzésveszély minimalizálása érdekében.

Mindegyik harcost tesztelték, hogy mutatnak-e koronavírusra jellemző tünetet, ezt a pénteki ketrecbelépés előtt is elvégzik majd.

Az este fő mérkőzését a Cage Warriors könnyűsúlyú világbajnoki övéért Mason Jones és Joe McColgan vívja majd egymással zárt kapuk mögött, nézők nélkül.