A szexi teniszező az első magyar, aki újrakezdte a versenyzést

Udvardy Panna, tenisz
Udvardy Panna az első magyar teniszező, aki a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően újrakezdte a versenyzést
Vágólapra másolva!
Udvardy Panna az első magyar teniszező, aki a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően újrakezdte a versenyzést.

A világranglista 347. helyezettje a közösségi oldalán adta hírül, hogy a floridai Saddlebrookban már három mérkőzést is lejátszott: hétfőn előbb 6:3, 6:4-re verte az orosz Anasztaszja Sziszojevát (845.), majd döntő rövidítésben 7:6 (6-3), 4:6, 10-6-ra az amerikai Alycia Parkst (363.). A folytatásban, kedden 6:4, 6:3-ra győzte le az amerikai Sofia Sewingot (648.), következő ellenfele pedig annak honfitársa, Jessica Livianu (721.) lesz.

Udvardy Panna az első magyar teniszező, aki a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően újrakezdte a versenyzést Forrás: Bor Péter/MTSZ

A mezőnyben 19 teniszező szerepel, és a salakpályás torna rendhagyó módon nem kieséses rendszerű.

"Minden nap úgymond egy külön verseny.

Körmérkőzések vannak, minimum négy napot kell játszani egy héten, és így fizetnek nekünk heti ezer dollárt és a szállást. A rendezők azt mondták, hogy 16 hétre terveznek" - idézi az egészségügyi óvintézkedések miatt az Egyesült Államokban ragadt Udvardyt az ilovetennis.hu szakportál.

Hozzátette, csak két pályán zajlanak a meccsek a kellő távolságtartás miatt.

Természetesen kézfogás sincs a végén, és a székeink is tíz méterre vannak egymástól, a cserénél pedig nem szabad közel mennünk egymáshoz" - mesélte.

A teniszszezont márciusban függesztették fel a világjárvány miatt, az ITF, az ATP és a WTA legalább július közepéig nem rendez versenyeket.